
Українська кухня. Доцяк Довідник з кулінарії, тверда обкладинка
525 ₴
- Готово до відправки
- +380 (96) 447-67-09
- +380 (95) 382-53-13
Книга характеризує технології приготування національних страв української кухні.
Тут є як сучасні страви, так і страви які українці готують вже протягом сотень років.
Українські традиції відрізняються залежно від регіону, тому кожна страва може мати декілька десятків варіантів складу та способів її приготування. У цій книзі наведено багато рецептів страв з м яса, риби, овочів, круп, борошна, яєць, молочних продуктів.
Більшість страв української кухні, які ви тут знайдете, є простими у приготуванні та дуже смачними.
Для шкірного рецептом вказано скільки потрібно необроблених продуктів, та скільки з них вийде готової сировини для використання в страві. Це не є звичайна книга рецептів - це підручник з технології приготування та харчування.
Тут окрім рецептів міститься опис більшості продуктів харчування які наявні в Україні, та методи їх обробки. Окрім того, у підручнику розповідається про те, як правильно організувати підприємство громадського харчування.
Змістовно і доступно пояснюються основи організації обслуговування відвідувачів закладу громадського харчування, а саме: яким має бути інтер'єр залу, як сервірувати стіл, обслуговувати відвідувачів, організувати прибирання, рекламувати заклад харчування та багато іншого.
Окремо можна згадати також про розділ присвячений лікувальному харчуванню.
У цьому розділі книги є рекомендації щодо дотримання дієт, та рецепти страв для сніданку обіду та вечері.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Оріяна |
Країна виробник | Україна |
Кількість сторінок | 557 |
Рік видання | 1998 |
Користувальницькі характеристики | |
Стан | Нове |
Тип поліграфічного паперу | Офсетний |
Мова видання | Український |
Тип поверхні паперу | Глянцева |
Вид палітурки | Твердий |
- Ціна: 525 ₴